Assalamualaikum wbt... welcome to my blog yang tersangat cantik dan indah lagi permai ni... Tinggal la komen/nasihat sebagai panduan untuk moon. okey semua. Enjoy!

Thursday, March 17, 2011

Sengal Zone : Saya Sengal Zone VIP !


Assalamualaikum semua...


oleh kerana tak ade mood nak buat entry, moi buat satu entry khas untuk jadi VIP... perghh, VIP siott... tak pernah lagi dapat layanan VIP, nak jugak rasa en.. so moi nak join jugak lah... lagi pun tak ade syarat yang payah-payah pun... hehehe kalau sesape nak join boleh je kelik ^VIP* ni... dan mende ni tamat pukul 1.30petang kang... so jum ah join ramai-ramai....

Pendapat anda mengenai Video Blog ( Vlog) ?

Vlog, moi rasa vlog bagus supaya dapat kenal blogger dengan lebih tulen dan bukan tiruan/ hipokrit... maksudnyer personaliti mungkin berbeza... mungkin kat blog dea nampak macam tak cumils tapi dalam vlog, sweet sangat... lepas tue boleh dengar suara dan boleh tengok realnyer person.. contoh terdekat vlog sis yuyu yang cumils tue... hehhehe


okey tue je kan ?? done!
terima kasih kerana membaca..


xoxo amoi

4 comments:

♥yaya suka embun♥ said...

NICE :)

ENTRY TERKINI : Aku Rasa Jeles Dengan Juliana Ramos, Tunang Chris Medina!

T h e A m o i S a u f e e said...

tQ yaya...

Deeyaudeen Sabri said...

singgah lawat VIP ku ! Hehe :P ade milo ais tak?

T h e A m o i S a u f e e said...

Deeyaudeen Sabri : okey-okey... milo tak de tapi ribena ade.. mau ?? hehe

Popular Posts