Assalamualaikum wbt... welcome to my blog yang tersangat cantik dan indah lagi permai ni... Tinggal la komen/nasihat sebagai panduan untuk moon. okey semua. Enjoy!

Sunday, December 12, 2010

Maafkan aku by aleeya amoi lilax

hello

Maafkan Aku

Maafkan aku sayang
Melukaimu untuk kesekiankalinya
Aku tahu apa rasamu
Betapa kejam aku khianati cintamu

*Kau segalanya bagiku
Yang utama dalam hidupku
Ku inginkan mu setiap waktu
Tak rela ku kehilangan mu

korus

Berulang kali.. Kau maafkan aku
Berulang kali.. Juga ku lukaimu
Aku sungguh cinta kamu 
Sayang
Please2
Tolong maafkan aku

ulang *

Andai kau hilang dari hidupku
Aku tiada tempat bermanja
Sayang
I still wanna be your princess
and please
forgive me..


=)

Secret Admirer by aleeya amoi lilax


Skunk aku nak explain pasal lagu neh lak... Hah, tajuk puns da taw kan mmg lha lagu neh bkan tok BF aku...
hehheehe lagu neh tok admire2 @ mamat yang aku minat... hehehe Ny sebenarnyer lagu pertama aku create... Ingat le jadi poems tp pjg sgt sampai le jadi lagu... hahaha lagu ny aku wat suke2 jer ta de kene ngene ngan sape puns... Time wat ny, aku ngan tunggu BF aku amik aku dari kolej... Jumaat ta silap aku... Hmm, k lha... 

Secret Admirer

Aku ingin kau tahu
Aku secret admiremu
Walaupun kau bukan milikku
Namun kau sentiasa bersamaku

Mahu ku nyatakan sayangku
Takut kau menolak cintaku
Biar aku diam begini
Dan berharap kau akan mengerti

korus

Jujur aku rindu kamu
Di saat hanya kau dan aku
Berbicara dan bergurau senda
Walau cuma seketika 
Aku rasa bahagia
Sungguh
Sungguh aku ingin milikimu

Namun sekarang kau ada dia
Hubungan kita sudah berubah
kau bukan lagi teman mesraku
Yang bersamaku sepanjang waktu

Kau tetap secret admireku...

=)

Popular Posts