Assalamualaikum wbt... welcome to my blog yang tersangat cantik dan indah lagi permai ni... Tinggal la komen/nasihat sebagai panduan untuk moon. okey semua. Enjoy!

Friday, April 15, 2011

Update : Bruno Mars Concert.. Best!

MR BRUNO MARS

Assalamualaikum... Hai semua... dah lama moi tak buat apa-apa entry kan... so tengah rajin ni moi nak buat few entry yang moi malas sangat nak buat disebabkan line internet problem dan sebagainye... Bagi yang tak kenal dan tak pernah singgah sini mungkin tak tahu yang moi ni peminat fanatik BRUNO MARS... baru-baru ni kan beliau ada buat konsert kat KL... moi pergi konsert walaupun dah sedia maklum tiket konsert beliau dah sold out... hehehe Oleh kerana BF moi jual tiket, dea simpan 1 untuk moi... Terima Kasih sayang... tiket tue sebagai hadiah birthday moi yang bakal tiba di hujung bulan 4 ni... huhu 

Sejujurnya konsert beliau memang best sangat... Teruja moi dengan suara dan gelagat serta cara beliau yang pandai melayan peminat beliau... huh, lagu yang beliau bawak lak memang cukup best ditambah pulak dengan vokal beliau yang beeesssttt sangat tue... konsert bermula pada pukul9 dan berakhir pada pukul10... walaupun sekejap tapi moi memang puas hati... 

Antara lagu yang beliau nyanyi masa konsert tue adalah Runaway, Count on me, Marry you, The lazy song, Grenade, Just the way you are, Liquor store blues, The other side, Nothin on you dan ada few lagi...

Beliau akan datang lagi buat konsert kat KL... harap dapat buat kat tempat yang besar sikit sebab PWTC tue cuma boleh muat 3000 orang jer... Apa pun moi rasa bertuah sebab dapat pergi konsert beliau...

Terima kasih... Love moi...
Bruno Mars Fans..

Thursday, March 24, 2011

SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? Nak!!!


kalau nak join jugak, klik kat SINI*


Atok! Atok! Assalamualaikum Atok... Boleh tak promote blog Moon yang huduh dan kekurangan kasih sayang ni... huhu kesiankan tengok blog Moon yang sunyi sepi macam kat padang pasir ni... huhu Lagipun Atok kan baik ( bodek-bodek sikit ) blog Moon bukan macam blog Atok... Ramai je orang melawat... hm macam kat hospital tue... Nanti atok bawak lah kawan-kawan Atok jalan-jalan kat sini taw... Okey tue je Moon nak tulis... Bubye...


xoxo MOON

Contest orang lidi berkata-kata



  


Assalamualaikum...
lama tak buat entry, tetiba je join contest...
contest ini dibuat oleh 3 gadis diatas tue... hehhe
Jum ah join sekali...
ha, tengok bawah ni, comel kan.. hehehe
kalau nak tahu moon masuk contest...
senang je kowt...
kalau nak join korang boleh kelik SINI



Moon dan BFF kesayangan Tutti Frutti

Moon lukis orang lidi walaupun tak nampak macam lidi sebab pakai baju... hehe yela kalau tak pakai baju nanti seksi lah... hehe Moon lukis sebab moon suka sangat TF ni... sangat-sangat memandangkan TF dekat dengan kolej so lagi gumbira lah hati moon... Moon taw lukisan TF tue tak macam lidi tapi tak tak kowt... hehehe sebab moon tengah rajin sangat nak buat....

3 kawan yang saya tag :


xoxo MOON

Saturday, March 19, 2011

CONTEST I LOVE RED



Assalamualaikum...

Wow! memang interesting gile... huhu sebab moon pun suke gile kaler merah... hehehe baju merah, seliper pun nak kaler merah... hehehe memang moon peminat merah... warna yang sinonim dengan sifat garang, seksi dan berani tue... memandangkan moon mempunyai kulit yang agak lah cerah so bila pakai merah tue ngan sangat... hehehe merah ni bersifat bold @ menarik perhatian.. betul ke ? betul kan? heheh 

Ini adalah personaliti warna Merah -  Positif: Bersikap berani, jujur, berdisiplin dan tegas. Sangat aktif dan disenangi serta bersikap terbuka. Anda juga senang menjadi pusat perhatian orang lain kerana kadangkala anda ingin mencuba segala-galanya. Suka tersenyum dan suka memberi atau menerima kasih sayang orang lain. okey tue je ahh...


1) KORANG MESTI ADE BLOG AND WAJIB FOLLOW BLOG 
YANA


dahh follow da...


2) BUAT SATU ENTRY YANG MENARIK BERKAITAN DENGAN CONTEST INI YANG BERTAJUK CONTEST I LOVE RED


dalam proses pembikinan...


3) LETAKKAN PIC KORANG DENGAN PAKAIAN BERTEMAKAN WARNE MERAH 





4) LETAK KAN BANNER CONTEST KAT ENTRY TERSEBUT NGN SIDEBAR BLOG TERSAYANG KORANG ^^
(BANNER TERSEBUT MESTI DILINK KAN TERUS KE ENTRY INI)

sudah siappp...!

5) PASTU , KORANG KENE TAG KAN PADE 3 ORANG OKE ^^





6) BILE DAH SIAP , TINGGALKAN LINK ENTRY KORANG 
BERKENAAN DENGAN CONTEST NI KAT KOMEN ENTRY NI , 

nak g tinggalkan lah ni... *wink


okey, dah siap pun...

hehehe mintak-mintak lah moon menang... T_T

xoxo MOON cumilllsss

Thursday, March 17, 2011

Sengal Zone : Saya Sengal Zone VIP !


Assalamualaikum semua...


oleh kerana tak ade mood nak buat entry, moi buat satu entry khas untuk jadi VIP... perghh, VIP siott... tak pernah lagi dapat layanan VIP, nak jugak rasa en.. so moi nak join jugak lah... lagi pun tak ade syarat yang payah-payah pun... hehehe kalau sesape nak join boleh je kelik ^VIP* ni... dan mende ni tamat pukul 1.30petang kang... so jum ah join ramai-ramai....

Pendapat anda mengenai Video Blog ( Vlog) ?

Vlog, moi rasa vlog bagus supaya dapat kenal blogger dengan lebih tulen dan bukan tiruan/ hipokrit... maksudnyer personaliti mungkin berbeza... mungkin kat blog dea nampak macam tak cumils tapi dalam vlog, sweet sangat... lepas tue boleh dengar suara dan boleh tengok realnyer person.. contoh terdekat vlog sis yuyu yang cumils tue... hehhehe


okey tue je kan ?? done!
terima kasih kerana membaca..


xoxo amoi

Popular Posts