Assalamualaikum wbt... welcome to my blog yang tersangat cantik dan indah lagi permai ni... Tinggal la komen/nasihat sebagai panduan untuk moon. okey semua. Enjoy!

Friday, April 15, 2011

Update : Bruno Mars Concert.. Best!

MR BRUNO MARS

Assalamualaikum... Hai semua... dah lama moi tak buat apa-apa entry kan... so tengah rajin ni moi nak buat few entry yang moi malas sangat nak buat disebabkan line internet problem dan sebagainye... Bagi yang tak kenal dan tak pernah singgah sini mungkin tak tahu yang moi ni peminat fanatik BRUNO MARS... baru-baru ni kan beliau ada buat konsert kat KL... moi pergi konsert walaupun dah sedia maklum tiket konsert beliau dah sold out... hehehe Oleh kerana BF moi jual tiket, dea simpan 1 untuk moi... Terima Kasih sayang... tiket tue sebagai hadiah birthday moi yang bakal tiba di hujung bulan 4 ni... huhu 

Sejujurnya konsert beliau memang best sangat... Teruja moi dengan suara dan gelagat serta cara beliau yang pandai melayan peminat beliau... huh, lagu yang beliau bawak lak memang cukup best ditambah pulak dengan vokal beliau yang beeesssttt sangat tue... konsert bermula pada pukul9 dan berakhir pada pukul10... walaupun sekejap tapi moi memang puas hati... 

Antara lagu yang beliau nyanyi masa konsert tue adalah Runaway, Count on me, Marry you, The lazy song, Grenade, Just the way you are, Liquor store blues, The other side, Nothin on you dan ada few lagi...

Beliau akan datang lagi buat konsert kat KL... harap dapat buat kat tempat yang besar sikit sebab PWTC tue cuma boleh muat 3000 orang jer... Apa pun moi rasa bertuah sebab dapat pergi konsert beliau...

Terima kasih... Love moi...
Bruno Mars Fans..

No comments:

Popular Posts