Assalamualaikum wbt... welcome to my blog yang tersangat cantik dan indah lagi permai ni... Tinggal la komen/nasihat sebagai panduan untuk moon. okey semua. Enjoy!

Wednesday, March 09, 2011

Nak cakap pasal KALAU....


Assalamualaikum...

setelah sekian lamanye moi menyepi, akhirnye moi muncul kembali setelah tenet dirumah sudah dipulihkan oleh abang tm pagi tahu... adoi, malu plak bile teringat... kul 10, baru bangun nak mandi... ingat brader tadi dah blah, dengan selambe keluar bilik pakai boxer... alih-alih, dea ada kat tepi bilik jer... berlari moi masuk toilet... hahaha dengan muka tak basuhnyerr... apa-apa je lah.. janji exam boleh buat... ;p haha

okey-okey, berbalik pada tajuk entry ni... kalau eh?... kalau nak cerita pasa; KALAU, lembu pun boleh terbang kan... tapi sekarang ni moi nak cerita tentang kalau... kalau ehh... hurmm


kalau lah moi orang kaya trilionair, moi nak beli ape??





moi nak suruh orang buat rumah yang ada 15 bilik, 8 tandas, 1 library, 1 wardrobe khas moi punye dan macam-macam lah sampai jadi banglo bertaraf 10 bintang... pasal kereta pulak... pertamanyer mesti lah kereta famili - limousine hummer , lamborghini SUV, nissan cube pastu kereta amoi - mini cooper & volkswagen beetle, selain tue lamborghini, ferrari 360 limo, megah disebalik garage kaca kalis semua benda... hahahha


oleh kerana terlalu kaya, moi juga akan mewujudkan 1 bilik handbags dan kasot dan handbags dan kasot lagi supaya moi dapat tukar kasut bile-bile masa jer... hahaha.. macam ni kene hire 10 orang gaji...


moi jugak nak buat bisnes... nak buka butik moi sendiri... under label 'the.LiCiOUS'... wahh, moi dah terbayang-bayang nama moi di dalam magazine dengan baju-baju rekaan moi... kasut ngan handbag gak... ahh, seronoknyer... rasa macam paris hilton dah... tak pun macam kimora lee simmon... I'm fabulous... uhh ( dengan nada paling gedikss )


tapi kan, moi bukan seorang awex yang kejams... moi ni seorang yang pemurah dan baik hati... huhu moi akan tubuhkan 1 yayasan untuk anak yatim... dan semuanyer ditanggung beres oleh moi.... ha! baik kan... selepas itu, setiap dari hasil jualan baju-baju moi, rm1 akan di deduct dan di derma pada yayasan yang memerlukan...



huhh, penat lah.... asyik cerita kalau jerrr... kalau macam tue, sampai esok pun tak abis moi nak cerita... huhuhu pape pun, moi suke lah ayat kalau ni... boleh berangan sket... kalau lah aku yang kahwin dengan Putera Henry nanti... bestnyerrr.... lalalala


moi yang periang, manja lagi menawan mengucapkan terima kasih KALAU korang bace.... ;p


xoxo amoi

No comments:

Popular Posts