Assalamualaikum wbt... welcome to my blog yang tersangat cantik dan indah lagi permai ni... Tinggal la komen/nasihat sebagai panduan untuk moon. okey semua. Enjoy!

Thursday, February 24, 2011

Atok bagi tips lah....

Assalamualaikum....

Mula-mula sekali moi nak cakap banyak-banyak terima kasih kat atok sebab baca entry amoi dan seterusnye memberi jawapan/ tips tok amoi dan mereka-meraka yang senasib dengan moi.... Banyak gak la tips-tips atok bagi....hahahaha tak sangke lak atok singgah jugak kat blog moi yang tak meriah ni... alahai sedihnyerr... kalau nak tengok-tengok blog atok, kelik SINI.

Tips-tips tue moi akan gunakan untuk mempromosi blog moi ni.... yang fesbuk tue moi belum buat lagi tapi sekarang tengah biasakan diri unuk menaip full without singkatan.... tapi kadang-kadang kantoi gak.... hahahha tapi bagus la sebab moi kalau exam pun terpakai bahasa 'sms' moi.... kalau moi tulis mesti lambat sket korang nak paham... semuanye pengaruh dari kawan-kawan... hahhah tapi moi tak taip cam minah yang klon fesbuk sis yuyu tue eh... hahahha yang tue moi pun susah nak bace... huhhuhu pelik-pelik je moi tengok budak-budak sekolah sekarang ni... risau bile nanti dorang tak tahu nak eja perkataan yang sebenarnyer... hah, nanti macam mana nak jawab exam... kalau boleh main ringkas-ringkas tak pe la gak kan... hmmm

pape pun, nanti moi masukkan fesbuk moi kat cni... huhuhu ta pun moi bagi link dulu... tolong like yerr... Amoilicious the blabla story  


terima kasih kerana sudi baca...


xoxo amoi

No comments:

Popular Posts