Assalamualaikum wbt... welcome to my blog yang tersangat cantik dan indah lagi permai ni... Tinggal la komen/nasihat sebagai panduan untuk moon. okey semua. Enjoy!

Wednesday, March 16, 2011

Movie : World Invasion - Battle Los Angeles

Assalamualaikum...

baru balik dari makan tomyam ni.. masih ada lagi rasa-rasa yam dea towh... hehehe selain dari dapat purse baru  untuk mengantikan purse hilang tue;'( moi dapat jugak TF dan jugak ayam crispy... hari ni mud nak makan je lah... adoi...

moi jugak tengok movie... World Invasion - Battle Los Angeles... cerita dea okey lah... cerita pasal 1 dunia tengah berperang tapi fokus kat Los Angeles je lah kan... perang pulak bukan dengan manusia jugak tapi dengan alien wooo... dasatttt! hahaha selebihnyer korang pergi lah tengok sendiri k... bagi moi best lah... boleh bagi 8 dari 10markah... heheh

No comments:

Popular Posts