Assalamualaikum wbt... welcome to my blog yang tersangat cantik dan indah lagi permai ni... Tinggal la komen/nasihat sebagai panduan untuk moon. okey semua. Enjoy!

Thursday, March 24, 2011

Contest orang lidi berkata-kata



  


Assalamualaikum...
lama tak buat entry, tetiba je join contest...
contest ini dibuat oleh 3 gadis diatas tue... hehhe
Jum ah join sekali...
ha, tengok bawah ni, comel kan.. hehehe
kalau nak tahu moon masuk contest...
senang je kowt...
kalau nak join korang boleh kelik SINI



Moon dan BFF kesayangan Tutti Frutti

Moon lukis orang lidi walaupun tak nampak macam lidi sebab pakai baju... hehe yela kalau tak pakai baju nanti seksi lah... hehe Moon lukis sebab moon suka sangat TF ni... sangat-sangat memandangkan TF dekat dengan kolej so lagi gumbira lah hati moon... Moon taw lukisan TF tue tak macam lidi tapi tak tak kowt... hehehe sebab moon tengah rajin sangat nak buat....

3 kawan yang saya tag :


xoxo MOON

4 comments:

SiLabiLabi said...

wah..kita berentap dalam contest yang same..

gud luck

join contest LabiLabi oke?

click je NineMustafa dkt signature LabiLabi

IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

LabiLabi da follow kamu

hanisa sabrina said...

haa. okaylah tu . hehe. betul2 .:) thank moon join contest :D

T h e A m o i S a u f e e said...

silabilabi : mekasih..

T h e A m o i S a u f e e said...

hanisa sabrina : hehe betul yeee.. okeyy

Popular Posts